Igiena, curatare jucarii erotice

Igiena, curatare jucarii erotice

Produse de igiena si curatare jucarii erotice

Subcategorii

 • Lotiune antibacteriana...

  30,00 lei

  Un curatator de jucarii fara parfumuri sigur pentru utilizare.

 • Spray antibacterian...

  60,00 lei

  Pastrati produsele pentru placeri curate si corpul in siguranta!

 • STERILIZATOR...

  385,00 lei

  Stertoy este un accesoriu complet pentru sterilizarea vibratoarelor, jucarii sexuale, accesorii mobile, obiecte personale, suzete pentru copii si orice accesoriu pe care trebuie sa le sterilizezi.

 • COVID-19, gel...

  46,00 lei

   Gelul de mani Cobeco Hygienic (70% alcool) este un produs de igienizare convenabil pentru curatarea si dezinfectarea mainilor atunci cand apa si sapunul nu sunt disponibile.

 • Dezinfectant sanitar...

  46,00 lei

   Cobeco Surface Cleaner Sanitizer 80% este un dezinfectant polivalent care va ajuta procesul de curatare mai usor. Acest produs dezinfecteaza rapid suprafetele si omoara bacteriile (excluzand micobacteriile si urmele de bacterii), drojdia si ciuperca.

 • STERGEL HYDROALCOHOLIC...

  15,00 lei

   Gelul de igienizare hidroalcoolic STERGEL este un gel dezinfectant care va va permite sa va spalati pe maini fara a fi nevoie de apa. Formula sa pe baza de alcool si aloe vera indeparteaza eficient murdaria, asigurand in acelasi timp niveluri optime de hidratare.

  Indicat pentru igiena preventiva in situatii de contact cu organisme patogene, distrugand aproximativ 90% din bacteriile cutanate: gram-negative, gram-pozitive, microbacterii, ciuperci si virusuri acoperite de lipide (inclusiv COVID-19, HIV si hepatita B).

 • INTIMATE SHAVING AND...

  50,00 lei

  AQUAGLIDE ne aduce o crema pentru barbierit si dupa barbierit, atat pentru el, cat si pentru ea. Acest produs va ofera un barbierit neted si sigur in timp ce va ingrijiti pielea. Contine ingrediente antibacteriene care nu va vor irita pielea, adaugand umiditate foarte buna organismului.

 • BODY SHAVE MEN - crema...

  53,00 lei

  Ai probleme cu cresterea parului? Atunci de ce sa nu incercati EROS Body Shave Man, pentru a reduce frecventa de a fi nevoit sa indepartati parul.

 • Deodorant intim femei...

  50,00 lei

  Pastrati produsele pentru placeri curate si corpul in siguranta!