COVID-19, gel igienizant de maini cu 70% alcool, 150ml

46,00 lei

 Gelul de mani Cobeco Hygienic (70% alcool) este un produs de igienizare convenabil pentru curatarea si dezinfectarea mainilor atunci cand apa si sapunul nu sunt disponibile.

Cantitate
Produse in stoc

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Produsul este gata de utilizare si are un capac flexibil convenabil pentru o utilizare lejera. Se monteaza pe orice birou, blat sau chiuveta. Si usor sa-l ai cand esti pe drum.

Cum se utilizeaza produsul?

INSTRUCTIUNILE DE UTILIZARE

Aplicati suficient gel (cel putin 3 ml) pe mainile uscate pentru a mentine mainile vizibile si / sau vizibil umede timp de 30 de secunde. Stergeti mainile complet uscate cu aceeasi miscare pe care o faceti atunci cand spalati mainile cu apa si sapun. Nu clatiti mainile dupa aceea.

Dozare: 3 ml substanta. Timp de expunere minim: 30 de secunde.

Pericole specifice si recomandari de siguranta: Lichidul si vaporii usor inflamabili. Provoaca o iritare grava a ochilor. A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati departe de caldura, suprafete calde, scantei, foc deschis si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Pastrati recipientul bine inchis. DACA NIMERESTE IN OCHI: clatiti usor cu apa timp de cateva minute; indepartati lentilele de contact daca este posibil. Continuati sa clatiti. Depozitati intr-un loc bine ventilat. Aruncati continutul / recipientul la punctul de colectare pentru deseuri periculoase sau speciale.

Ingrediente:

Alcool Denat, Apa, Glicerina, Acrilati / C10-30 Acrilat alchil Crosspolimer, Pantenol, trietanolamina, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Trideceth-6

Cantitate : 150 ml

Specificatii