Dezinfectant sanitar suprafete , 150ml

46,00 lei

 Cobeco Surface Cleaner Sanitizer 80% este un dezinfectant polivalent care va ajuta procesul de curatare mai usor. Acest produs dezinfecteaza rapid suprafetele si omoara bacteriile (excluzand micobacteriile si urmele de bacterii), drojdia si ciuperca.

Cantitate
Produse in stoc

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

 Acest dezinfectant este recomandat pentru curatarea pe suprafete dure mici din locuinte. Substanta este destinata utilizarii neprofesionale.

Produsul este gata de utilizare si are o inchidere convenabila pentru o utilizare usoara. Se monteaza pe orice birou, blat sau chiuveta. Si usor sa-l ai cand esti pe drum.

Cum functioneaza produsul?

 

Manual:

Dezinfectantul este o substanta operationala care trebuie folosita nediluata. Substanta activa este etanolul 600G / L. Dezinfectarea suprafetelor dure. Aplicati substanta numai pe suprafete mici (max. 0,5 m2). Mai intai curatati bine suprafetele si materialele care trebuie tratate. Clatiti eventualele substante de curatare utilizate cu apa curata si eliminati excesul de apa. Se usuca apoi suprafata. Cobeco Cleaner de suprafata Sanitizer 80% trebuie aplicat pe suprafata materialului nediluat. La dezinfectare, Cobeco Surface Cleaner Sanitizer 80% trebuie utilizat in astfel de cantitati incat suprafata sa ramana umeda timp de cel putin 5 minute. Produsul trebuie apoi uscat la aer. Utilizare: 40-50 ml pe mp de suprafata. Timp de aplicare minim: 5 minute.

Pericole specifice si recomandari de siguranta

Lichidul si vaporii usor inflamabili. Tineti departe de copii. Pastrati departe de caldura, suprafete calde, scantei, foc deschis si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Cand solicitati sfaturi medicale, furnizati pachetul sau eticheta. Evitati respiratia in ceata de pulverizare. Pastrati in ambalaje bine inchise. Cititi eticheta inainte de utilizare.

Inregistrare: Desinfect 80S, 15503 N, este o substanta dezinfectanta inregistrata pentru tratarea suprafetei.

Cantitate : 150ml

Specificatii